torsdag den 7. september 2017

Padlet

Padlet er en slags digital opslagstavle, hvor du kan "hænge" indhold op, såsom links til wepsider, PowerPoint, tekst og billedfiler. Padlet kan vær åben for redigering således at alle kan tilføje indhold og give kommentar, selv uden en bruger. Det gør det til et andnevendeligt værktøj til aktiviteter i undervisningen, til opsamling af gruppearbejde, brainstorm eller modtagelse af spørgsmål, når der er mange elever.
I malerafdelingen kan jeg godt se eleverne bruge Padlet til f.eks at løse opgaver sammen i faget arbejdsmiljø, materialelære og praktikum.

Hvordan bruger du Padlet, se video:


Det fungerer på den måde at du opretter en ny Padlet. Her får du mulighed for at indstille dine Padlets i forhold til redigeringsrettigheder, layout og linkadresse. En ny Padlet har sit eget unikke link, som du blot skal dele med dine elever. Dine elever skal ind på linket, og kan så tilføje indhold. Du kan også nøjes med at give dine elever lov til at tilføje kommentarer til det indhold, du har oprettet. Det kunne f.eks. være nogle spørgsmål eller cases, de skulle diskutere.
Fakta:
Padlet har en gratis version.
iPhone, iPad og Android app tilgængelig..

Du kan indstille din Padlet til, at ingen kan tilføje, alle kan tilføje (men ikke redigere andres) eller at alle kan redigere.
En god ide altid vælge gitter. (Det kan printes).

Se eksempel.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar